Δεξαμενές Υγραερίου

Οι δεξαμενές μας διαθέτουν CE και η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με το ISO 9001:2015. Η πιστοποίηση τους γίνεται από την TUV HELLAS Α.Ε.

Πιστοποιητικά

Η εταιρεία μας κατασκευάζει τις δεξαμενές της σύμφωνα με το γερμανικό πρότυπο AD MERKBLATT και πιστοποιείται από την TUV HELLAS A.E.. Όλες οι δεξαμενές πιστοποιούνται επίσης από την TUV HELLAS A.E. έπειτα από την υδραυλική τους δοκιμή και τον έλεγχο των κολλήσεων τους με υπέρηχο. Όλες οι εσωτερικές διαδικασίες (αγορές, πωλήσεις, κατασκευή, επιθεωρήσεις κ.α.) γίνονται σύμφωνα με το ISO 9001:2015.

Εγγύηση Δεξαμενής

εγγύηση της δεξαμενής εξαρτάται από την σωστή εγκατάσταση (σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις), την καλή χρήση της (σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που δίνονται με τον τεχνικό φάκελο της δεξαμενής), της περιβαλλοντικές συνθήκες και την οξήττητα του εδάφους. Έτσι υποθέτωντας πως όλα τα παραπάνω ισχύουν η διάρκεια ζωής κάθε υλικού / εξαρτήματος είναι η παρακάτω:

ΚΕΛΥΦΟΣ: 15 - 25 ΧΡΟΝΙΑ

ΒΑΦΗ: 5 - 15 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: 10 ΧΡΟΝΙΑ

ΠΟΛΥΒΑΛΒΙΔΑ, ΒΑΛΒΙΔΑ ΥΓΡΗΣ ΦΑΣΗΣ, ΒΑΛΒΙΔΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΡΟΗΣ: 5 ΧΡΟΝΙΑ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ: 5 ΧΡΟΝΙΑ

Συντήρηση

Κάθε 5 χρόνια η δεξαμενή θα πρέπει να ελέγχεται εξωτερικά από ένα φορέα πιστοποίησης (υπέρηχος) και κάθε 10 χρόνια θα πρέπει να γίνεται αλλαγή ασφαλιστικού από εξειδικευμένο άτομο.

Η δεξαμενή θα πρέπει να είναι ασφαλής – αξιόπιστη – TANKI GAS

Η 30 και πλέον χρόνων εμπειρία της TANKI GAS αριθμεί εκατοντάδες δεξαμενές όπου η κάθε μία από αυτές ξεχωρίζει για την άριστη κατασκευή της. Η TANKI GAS είναι συνώνυμη της ασφάλειας και της αξιοπιστίας. Η κατασκευή και ο έλεγχος των δεξαμενών γίνεται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας από το έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό μας. Η κάθε δεξαμενή φέρει τον δικό της ανάγλυφο σειριακό αριθμό και συνοδεύεται από τον τεχνικό της φάκελο. Το πρότυπο κατασκευής της καθώς και ο φορέας πιστοποίησης της είναι αναγνωρίσιμα παγκοσμίως. Οι δεξαμενές μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ εύκολα σε αρκετές εφαρμογές όπως θέρμανση, κίνηση, εμφιάλωση, εστίαση με απόλυτη ασφάλεια.